CZ Vergoedingen bij GreenTwist

Over de GreenTwist Cooking School

De gezondste (online) kookschool van Nederland, met online kookcursussen, kookworkshops en andere activiteiten rondom gezond koken en eten bied deze online kookschool een breed aanbod aan om mensen bewust te maken van de impact van voeding op hun gezondheid. GreenTwist Cooking is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van GreenTwist om jou vanuit gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren. Alle online programma’s gaan uit van puur natuur en zonder kunstmatige toevoegingen, matig in suiker of geheel suikervrij, en aan te passen voor de meeste allergieën en diëten.

De GreenTwist Cooking School past bij jou als je

  • winst wil behalen met een gezondere levensstijl, voor jezelf of je gezin
  • beter én lekkerder wil leren koken
  • een aangepast dieet of voedingspatroon volgt, of allergie(ën) hebt
  • je kinderen op een leuke manier wil betrekken bij koken en eten
  • meer variatie wil aanbrengen in je dagelijkse recepten

Het is mijn missie om jou optimale gezondheid te laten ervaren

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eetplezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Vanaf 2021 vergoed door CZ

Heb je een aanvullende verzekering jongeren, 50+ of gezinnen bij CZ?

Dan krijg je een vergoeding voor een online gezondheidsprogramma. Speciaal voor verzekerden heeft de GreenTwist Cooking School 4 pakketten samengesteld. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaarmaken.

Online Kookcursus Fit met je Familie

In deze online kookcursus ga je met het hele gezin aan de slag met gezond eten! Voor de kinderen zitten er opdrachten, spelletjes en activiteiten in, voor de ouders zit de cursus bomvol tips om met de kinderen samen met koken en eten bezig te zijn, aangevuld met heel veel lekkere recepten die leuk zijn om met het hele gezin te maken én op te eten. Alles is uitgelegd in video’s zodat ouders en kinderen stap voor stap het programma kunnen volgen. Na afronding ontvangen de kinderen een ontzettend leuk kookdiploma.  Deze online kookcursus wordt 100% vergoed.

Online Kookcursussen Koken met het Seizoen

In de online kookcursus koken met het seizoen leer je af te stemmen op koken met seizoensproducten. Elk seizoen heeft zijn eigen producten en een aantal thema’s. Met praktische kooktips, informatieve video’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in het meebewegen met de seizoenen. Met behulp van receptenbundels ga je aan de slag om voor jezelf of je gezin heerlijk te koken, met eenvoudige en smaakvolle recepten. Elk seizoen komt er een nieuwe cursus online, die je op je eigen tempo kan volgen. Deze online kookcursus wordt 100% vergoed.

Online Kookcursus Vegetarisch Koken

Ik laat je zien hoe lekker, verantwoord, gevarieerd en gezond vegetarisch eten is. Met praktische kooktips, informatieve video’s, uitgebreide weekmenu’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in deze keuken. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaarmaken. Zowel leuk als je al vegetarisch eet, voor extra recepten, tips en ideeën, als meer vegetarisch wil eten, om inspiratie op te doen. Wil je graag deze cursus volgen? Vraag dan direct jouw kortingscode aan bij CZDeze online kookcursus wordt 100% vergoed.

Online Kookcursus Koolhydraatarm Koken

Met deze online kookcursus ontvang je alle tools om zelf een koolhydraatarm voedingspatroon te starten én vol te houden, ook als je zelf al koolhydraatarm eet, zit deze cursus bomvol tips, adviezen, recepten en kookvideo’s om vaardiger te worden in gezond koken en de koolhydraatarme keuken. Wil je graag deze cursus volgen? Vraag dan direct jouw kortingscode aan bij CZ. Omdat deze cursus zo uitgebreid is wordt deze online kookcursus gedeeltelijk vergoed, de eigen bijdrage is € 20,-.

Hoe werkt het?

Selecteer een programma dat het beste past bij jouw situatie

Bij de kookcursussen Vegetarisch Koken en Koolhydraatarm Koken, gebruik je een kortingscode die je hier direct kan opvragen. Deze voer je simpelweg in bij je winkelmand.

Je betaalt direct op de website via creditcard of iDeal

Je ontvangt een factuur in je email, deze kun je digitaal indienen bij CZ

Heb je geen emails ontvangen? Kijk eens in je spam en voeg eventueel contact@greentwist.nl toe aan je veilige afzenders

Na aanschaf kun je direct starten met jouw online kookcursus, je komt dan in de leeromgeving van de GreenTwist Cooking School.

Wil je nog meer gezond koken?

Heb je dan al eens aan een online kookworkshop gedacht? Onder begeleiding van een professionele chef maak je de lekkerste gerechten gewoon thuis in je eigen keuken.
Kijk hiervoor in de agenda.

Bekijk de online programma’s

Wil je meer weten over de inhoud van de programma’s? Kies dan hieronder een programma van jouw keuze uit en lees verder.

logo greentwist
EET JEZELF GEZOND!

Met de online kookcursussen van GreenTwist leer jij in no time heerlijk en gezond koken

AAN DE SLAG