Iris Heuer is oprichter van GreenTwist, ze is kok, allergie- en dieetspecialist, hospitality duizendpoot en conceptdenker.

GreenTwist Cooking

GreenTwist Cooking is ontstaan uit de behoefte om mensen te leren over koken en eten, en de groeiende behoefte van ‘mensen met speciale wensen’ om aanpassingen in dieet of leefstijl door te voeren. Vanuit het concept RealFood heeft Iris veel ervaring opgedaan met alternatieve manieren van koken zoals glutenvrij, vegan, paleo en low-carb en allergie- en dieetkoken.

Verder gaan waar de diëtist ophoudt

Veel mensen gaan met gezondheidsproblemen naar een diëtist, om vervolgens een advies mee te krijgen welke aanpassingen er gemaakt moeten worden in voeding en levensstijl. Vervolgens weet je niet meer wat je wel mag eten en zie je vooral de beperkingen. GreenTwist leert je omdenken, te kijken naar wat je wel mag eten en hoe je jouw dagelijkse voedingspatroon gaat vormgeven. Iris gebruikt hiervoor een combinatie van praktische kennis van koken en kennis van voeding en gezondheid.

Waarom GreenTwist?

Iris heeft gekozen voor de naam GreenTwist omdat zij houdt van anders denken en doen, zij zoekt naar nieuwe perspectieven met een flinke dosis creativiteit. Om te streven naar een samenleving waarin people, planet en profit in balans zijn ziet zij dit als een noodzakelijke stap. Groen, met een frisse en speelse nieuwe kijk op zaken: Green with a twist!

kookles-groenten-iris

Samenwerkingspartners

Puur uit Eten!

GreenTwist is een Puur! locatie, dit initiatief van Jeannette van Mullem brengt alle duurzame, verantwoorde en gezonde initiatieven op gebied van horeca in kaart.

Puur uit Eten