Iris Heuer is oprichter van GreenTwist, ze is kok, allergie- en dieetspecialist, hospitality duizendpoot en conceptdenker.

GreenTwist Cooking

GreenTwist Cooking is ontstaan uit de behoefte om mensen te leren over koken en eten, en de groeiende behoefte van ‘mensen met speciale wensen’ om aanpassingen in dieet of leefstijl door te voeren. Vanuit het concept RealFood heeft Iris veel ervaring opgedaan met alternatieve manieren van koken zoals glutenvrij, vegan, paleo en low-carb en allergie- en dieetkoken.

Verder gaan waar de diëtist ophoudt

Veel mensen gaan met gezondheidsproblemen naar een diëtist, om vervolgens een advies mee te krijgen welke aanpassingen er gemaakt moeten worden in voeding en levensstijl. Vervolgens weet je niet meer wat je wel mag eten en zie je vooral de beperkingen. GreenTwist leert je omdenken, te kijken naar wat je wel mag eten en hoe je jouw dagelijkse voedingspatroon gaat vormgeven. Iris gebruikt hiervoor een combinatie van praktische kennis van koken en kennis van voeding en gezondheid.

GreenTwist Media

Met een opleiding en achtergrond in de marketing en communicatie heeft Iris veel ervaring met webmanagement en contentcreatie, van het beheren van websites tot het managen van social media en google. Voorheen GreenTwist Communication is omgevormd tot iets nieuws; GreenTwist Media. En met de kennis, ervaring en wijsheid van de afgelopen jaren, geintegreerd tot iets nieuws. Een model waarbij creëeren en verbinden centraal staat en er minder wordt gekeken naar traditionele marketing en communicatie.

Voor ondernemingen met een verhaal

GreenTwist Media werkt voor innovators, duurzame koplopers en de hospitality branche. Voor ondernemers die een passie hebben voor duurzaamheid, gezondheid en waarbij kwaliteit centraal staat. GreenTwist vertelt via online marketingkanalen jouw verhaal, er wordt  gewerkt met een website als kern van de verder marketinguitingen, nieuwe ontwikkelingen worden meegenomen en Iris heeft kennis van de branche. Voor meer informatie over GreenTwist Media, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom GreenTwist?

Iris heeft gekozen voor de naam GreenTwist omdat zij houdt van anders denken en doen, zij zoekt naar nieuwe perspectieven met een flinke dosis creativiteit. Om te streven naar een samenleving waarin people, planet en profit in balans zijn ziet zij dit als een noodzakelijke stap. Groen, met een frisse en speelse nieuwe kijk op zaken: Green with a twist!

Meer informatie over haar kun je vinden op haar Facebook of Linkedin

kookles-groenten-iris

Samenwerkingspartners

KookschoolKunsten

KookSchoolKunsten is een centraal gelegen kookstudio (Hallenweg, Hoogstraat) waar groepen van 10-70 man kunnen koken. De locatie is knus en gezellig. Ik maak gebruik van KookSchoolKunsten voor het aanbieden van kooklessen, kookworkshops en catering.

Het Cruydenhuisch

Het Cruydenhuisch is een sociaal restaurant, maar ook een hele leuke kooklocatie. GreenTwist werkt samen met het Cruydenhuisch om kooklessen te verzorgen en nieuwe programma’s in voeding en gezondheid aan te bieden.

Puur uit Eten!

GreenTwist is een Puur! locatie, dit initiatief van Jeannette van Mullem brengt alle duurzame, verantwoorde en gezonde initiatieven op gebied van horeca in kaart.

Puur uit Eten