Verwarm de oven voor op 140 graden
Snijd de ui in halve ringen en hak of pers de knoflook
Snijd de rauwkost in stukjes en hak de verse kruiden fijn
Snijd de knolselderij in dunne plakjes (zie ook uitleg video)
Maak een mengsel van (ruim) milde olijfolie, citroensap, zoetstof, shoarmakruiden en de knoflook
Meng de knolselderij en uienringen hier doorheen zodat alles goed bedekt is met een laagje
Verdeel over een ovenschaal en laat 15-20 minuten op 140 graden garen
Je gaat nu de wrap maken, verwarm de mozzarella in eigen vocht in een pannetje op een heel klein vuurtje, zorg dat de mozzarella de rand niet raakt en het vocht niet te heet wordt
Draai de bollen 2x om, totdat ze in de kern warm zijn, giet goed af
Rol nu de warme bollen tussen 2 bakpapiertjes met een deegroller of ander gereedschap tot een wrap (let op dat je je niet verbrand aan de mozzarella)
Laat afkoelen
Schep alles daarna om, zet de oven op 180 graden en laat nog 15-20 minuten op hogere temperatuur garen
Maak nu de kruidenyoghurt door de yoghurt, verse kruiden, peper & zout te mengen (voeg eventueel nog wat knoflook naar wens/smaak toe)
Roer de laatste 5 min oventijd de helft van de taugé door de knolselderij
Maak het gerecht af zoals op de foto: vul de wrap met de shoarma, de andere helft taugé en de rauwkost, serveer met de kruidenyoghurt