Snijd plakjes van de champignons
Deel de paksoi in 2: gebruik het blad voor de salade en het wit voor de roerbak, snijd beide in reepjes
Snijd eventueel de spinazie fijn
Meng alle ingredienten voor de dressing door elkaar
Meng alle ingredienten voor de marinade door elkaar
Zet een pan met een beetje water op en breng aan de kook, kook de peultjes 2 minuten, giet af
Verwarm de oven voor op 180 graden
Leg de zalmfilets op een bakblik of ovenplaat, strijk in met een deel van de marinade
Gaar in de oven voor 8-10 minuten (afhankelijk van de dikte)
Verwarm een wok- of bakpan met een scheutje olie
Bak de champignons en het wit van de paksoi 3 minuten aan
Voeg de rest van de marinade toe en bak nog 2 minuten aan
Roer op het laatst de peultjes en de doperwten door het mengsel heen en verwarm kort
Meng de spinazie en het groen van de paksoi met de dressing en verdeel dit over de borden
Verdeel de warme groenten over de salade
Leg hier de zalmfilets bovenop, garneer af met sesamzaadjes
Eet smakelijk