Laden Evenementen

Voor iedereen die RealFood gemist heeft, of gewoon lekker en gezond wil eten, hebben Benjamin en ik nu een superleuk nieuw concept ontwikkeld: Healthy Sundays @ Het Cruydenhuisch. Voor wie het Cruydenhuisch niet kent, dit is een sociaal concept en wijkrestaurant, waar je voor zachte prijsjes heel lekker kan eten.

Wat gaan we doen?

We hebben 2 avonden gepland waar je volgens de pure keuken, heerlijk kan eten voor een Cruydenhuisch prijs. Als deze avonden een daverend succes zijn, dan zul je ons elke zondag hier terug gaan zien. Vanaf 18.00 ben je welkom voor een overheerlijk 3-gangen diner, die biologisch, gezond en lekker is. In de varianten veganistisch, vlees en vis. Het is een soort ‘eten wat de pot schaft’, maar wel zoals je van ons gewend bent: geschikt voor de meest uiteenlopende allergieën en diëten: glutenvrij, lactosearm, sojavrij, paleo, koolhydraatarm en een beetje keto, met heel veel goede vetten. Ofwel, van alles wat!

Praktische informatie

24 maart en 14 april

De kosten:

€ 13,- voor een vegan diner

€ 17,- voor vlees en vis diner

€ 3,- voor side dishes (vanaf 2 personen te bestellen)

De drankjes sluiten ook aan bij de avonden, en zullen biologisch, duurzaam en verantwoord zijn

Het menu voor 24 maart

Voorgerecht:
Avocado-Venkel-Appel Salade met citrusdressing (variaties: met hazelnoten en met op de huid gebakken vis)

Hoofdgerecht:
Quiche met Brocolli en gekarameliseerde ui (variaties: met gegrilde groenten en met gebraden staartstuk, beiden geserveerd met chimmichurri)

Nagerecht:
Chocomousse met kokosroom en vers fruit (vegan met aquafaba en koolhydraatarm met avocado)

En heb je nou een allergie doorgegeven en/of zie je iets op het menu staan wat je niet mag? Geen zorgen: er wordt rekening met jouw aanpassing gehouden. Alles is glutenvrij en aan te passen voor uiteenlopende allergie en dieetwensen.

Direct online reserveren