Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eet plezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.

Dus wil je gezonder eten en ervaar je hierin uitdagingen? Ben je nog niet zo vaardig in de keuken en wil je hulp en ondersteuning? Of heb je behoefte aan het bespreken van jouw persoonlijke situatie om een afgestemd advies te krijgen over gezonde voeding voor jou? Dan kun je persoonlijke begeleiding bij mij boeken, er zijn diverse mogelijkheden.

food begeleiding

Traject Persoonlijke Begeleiding

In het traject persoonlijke begeleiding help ik je met jouw uitdagingen. We hebben eerst een introductiegesprek om naar jouw situatie te kijken, waarna ik je een eerste advies uitbreng. Je kan dit traject natuurlijk combineren met een online cursus naar keuze.

Vervolgens gaan we het traject aan. In dit traject hebben we elke week een online coach call van maximaal 45 minuten, waarbij we jouw situatie doornemen en een plan maken hoe jij jouw gezondheid terug in eigen hand gaat nemen. Gedurende het traject kun je al jouw vragen per email stellen. Ik help je met praktische tips en trucs op weg naar gezondheid.

Healthy Chef

Eerste hulp bij kookproblemen

De eerste hulp bij kookproblemen is bedoeld als je vastloopt met koken, als je bijvoorbeeld een bepaalde basiskennis mist, veel allergieën of intoleranties hebt waar je in de recepten bij de cursussen niet uit komt, of simpelweg wat tips en ondersteuning nodig hebt.

Je neemt per email contact met mij op, en na betaling ontvang je binnen 72 uur een persoonlijk advies van mij terug in jouw emailbox. Zorg dat je zo specifiek mogelijk bent met je vragen en mij zo duidelijk mogelijk uitlegt waar je tegenaan loopt, dan krijg je namelijk ook het beste advies.

Boek jouw persoonlijke begeleiding nu!

Eerste hulp bij kookproblemen
22 eenmalig

Email jouw vragen en uitdagingen

Betaling via Tikkie of Mollie (iDeal)

Ontvang een persoonlijk advies

Binnen 72 uur reactie

Wees specifiek en doelgericht in je vraag voor het beste advies

Begeleidingstraject Maand
222 voor 4 weken

Online adviesgesprek en persoonlijk advies per email

Wekelijkse Online Coach Call

Onbeperkt vragen en advies per email

Aanpassen recepten

Korting op kookcursussen

Begeleidingstraject Abonnement
177 per maand

Alle ondersteuning van het maandtraject

Nog meer korting op de kookcursussen

Gratis deelname aan online events

Minimale afname 2 maanden

Daarna maandelijks opzegbaar

Disclaimer: ik heb zeer veel verstand van voeding, koken en gezondheid en verschillende voedingspatronen. Ik ben echter géén medisch professional. Grote aanpassingen in levensstijl waar een medisch probleem aan ten grondslag ligt, dient ook altijd in overleg met een arts of verpleegster te gebeuren.

logo greentwist
EET JEZELF GEZOND!

Met de online kookcursussen van GreenTwist leer jij in no time heerlijk en gezond koken

AAN DE SLAG