Koolhydraatarm Koken

Koolhydraatarm Koken
10
jun
€ 127,00 € 97,00

In de online kookcursus koolhydraatarm koken wordt je gedurende 4 weken meegenomen in de koolhydraatarme keuken. Met praktische kooktips, informatieve video’s, uitgebreide weekmenu’s en heel veel leuke recepten maak ik je wegwijs in deze keuken. Je gaat elke week praktisch aan de slag met simpele, lekkere en gezonde recepten die je voor jezelf of je gezin kan klaar maken.

Na afloop van de cursus behoud je nog 8 weken toegang tot de inhoud en de recepten en lijsten kun je daarna downloaden voor eigen gebruik.

Cursus Inhoud

Aantal lessen:91 lessen Tijd: 4 weken

Persoonlijke begeleiding?

Ik ben als Healthy Chef jouw persoonlijke coach naar een gezonder leven met meer kook- en eet plezier. Mijn uitvoerige kennis van voeding, gezondheid, allergieën en diëten stellen mij in staat om jou op vele vlakken te helpen om optimale gezondheid te bereiken.
Dus wil je gezonder eten en ervaar je hierin uitdagingen? Ben je nog niet zo vaardig in de keuken en wil je hulp en ondersteuning? Of heb je behoefte aan het bespreken van jouw persoonlijke situatie om een afgestemd advies te krijgen over gezonde voeding voor jou? Dan kun je persoonlijke begeleiding bij mij boeken, er zijn diverse mogelijkheden.
Bekijk dan de mogelijkheden voor persoonlijke begeleiding!

Docent

Ik ben de initiatiefnemer van de GreenTwist Cooking School. Ik ben healthy chef, kookdocent en gespecialiseerd in allergieën en diëten. Ik begeleid mensen vanuit een holistische aanpak naar een gezondere versie van zichzelf, waarin de focus ligt op het aanpakken van voeding en leren over koken en eten.

5.0

4 waardering

5 sterren
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
 • Donna

  Geweldig!!

  Heel leerzaam. Vooral voor mensen die meer grip willen hebben op gezondheid.
 • janvanoverveld

  Geschenk voor velen

  Vanuit mijn werk voor www.hartpatienten.nl had ik het voorrecht deze cursus kritisch te mogen beoordelen en dat heb ik bijzonder serieus gedaan. Ik vind het een fantastisch initiatief van Iris en ik hoop dat velen hun voordeel ermee doen. De investering is voor iedereen mogelijk en het is een investering in je eigen gezondheid. Als je deze lessen in praktijk brengt, krijg je veel meer grip op je gezondheid en dus ook op je medicatie. Je zult je veel beter gaan voelen, meer energie krijgen. Je, bij wijze van spreken, tien jaar jonger voelen. En ik kan het weten: ik spreek uit eigen ervaring
 • Aysegul

  AG

  Top cursus!
 • marlyvanoverveld

  Zeer verhelderend en duidelijk!

  De video's van deze cursus zijn zeer helder en duidelijk, echt een aanrader!
€ 127,00 € 97,00
logo greentwist
EET JEZELF GEZOND!

Met de online kookcursussen van GreenTwist leer jij in no time heerlijk en gezond koken

AAN DE SLAG