De kookworkshops zijn gericht op zakelijke of particuliere groepen van 10 tot 50 personen. Bijvoorbeeld een teambuilding activiteit, een netwerk diner, of gewoon lekker koken met vrienden en familie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende locaties in Eindhoven en omgeving, de locatiekeuze wordt afgestemd op basis van beschikbaarheid en voorkeuren.

Een kookworkshop start met een welkomstdrankje en amuse, waarna je anderhalf uur gaat koken. In alle workshops kunnen we (indien gewenst) ook uitleg geven over kooktechnieken en informatie over gezond eten bieden. Vervolgens ga je de zelfgemaakte creaties opeten, onder het genot van een glaasje wijn of een ander drankje naar keuze. Een workshop duurt in totaal 3 a 4 uur.

Alle arrangementen worden samengesteld op basis van biologische producten, en het aanbod uit streek en seizoen. Binnen deze arrangementen is het mogelijk om een thema te kiezen. Een thema kan zijn: vegetarisch, sushi, suikervrij maar ook outdoor koken, met of zonder BBQ.

Om te overleggen over een passend arrangement of voor ideeën en inspiratie, neem contact op.

Vraag Kookworkshop aan

3- of 4- gangen diner

Wie wil er nu niet een heerlijk drie- of viergangendiner kunnen bereiden? En ondertussen ook nog allemaal handige tips krijgen, hoe je met eerlijke producten kunt werken? Je leert het in deze workshop. Van het meest exclusieve voorgerecht, tot het verrukkelijkste dessert, alles komt aan bod. Ieder seizoen heeft zo zijn eigen charme. Ons team speelt met de verschillende seizoenen, de workshop gaat ook over eten uit de omgeving, daarom wordt het diner afgestemd op de seizoensperiode waarin je de workshop volgt. Verras je familie en vrienden met dit culinaire cadeautje, een avondje uit om nooit te vergeten!

Creatief met Groenten

In de kookworkshop Creatief met Groenten kijken we naar wat je allemaal met groenten kunt maken, welke groenten er allemaal zijn, welke smaken lekker zijn bij elkaar, hoe je bijzondere combinaties bedenkt, en hoe je met het seizoen en de streek mee kunt koken. We gaan creatieve, makkelijke en lekkere groentegerechten bereiden die je in 30-45 minuten thuis op tafel kan zetten. Vervolgens eten we de gerechten tapas stijl op, zodat iedereen overal van kan proeven, onder het genot van een drankje naar keuze. Deze workshop is vegetarisch, en ook geschikt voor vegans.

Tapas

Ben jij ook fan van proeven? Bijzondere smaken, kleine hapjes in verrassende combinaties? In deze workshop wordt je meegenomen naar alle windstreken, we maken een heerlijk tapasdiner klaar, met verschillende kleine gerechtjes van lokale seizoensproducten. Je leert hoe je lokale producten op een nieuwe manier kunt combineren, want streek en seizoensproducten hoeven helemaal niet Hollands te smaken! Na het koken schuiven we met zijn allen aan tafel, om onder het genot van een lekker drankje de maaltijd op te eten.

Mysterybox Koken

In deze kookworkshop stellen wij een pakket samen van de heerlijkste, smaakvolle biologische streek- en seizoensproducten. Zonder vooraf gemaakte receptuur ga je onder begeleiding van professionele koks zelf de recepten bedenken, het menu bepalen en smaakcombinaties bij elkaar verzinnen. Dit is de ideale teambuilding activiteit, omdat het een dosis creativiteit en samenwerken vraagt. Dit arrangement is niet geschikt voor onervaren koks en keukenklunzen.

High-Tea en Lunch

Wil je in de middag een kookworkshop volgen? Dan kun je een tapas-stijl lunch boeken, die toch wat afwijkt van de standaard soep met broodjes, waarin we je laten zien hoe je heerlijkste lunch gerechten bereid. In de high-tea workshop bereiden we zoete en hartige snacks, voor de liefhebbers met een lekker glaasje prosecco en natuurlijk lekkere thee.

Anderen over GreenTwist

Met een aantal collega’s een tapas workshop gedaan. Goede ingredienten, biologisch, leuke begeleiding. Alle recepten waren goed te maken ook voor minder ervaren koks. Ongeveer 1 1/2 uur gekookt in goed uitgeruste keuken en daarna in het restaurant heerlijk gegeten. Prima!

Philips

Hartelijk bedankt voor de zeer gezellige en leerzame middag/avond. Alles was keurig verzorgd en de begeleiding was niet alleen professioneel, maar ook heel spontaan en erg leuk. Wij hebben veel complimenten gekregen van onze gasten (familie), die super enthousiast waren over deze workshop.

Fam. Oosterbosch

Prijzen

De workshop prijzen zijn incl. BTW en 4 drankjes naar keuze per persoon zijn inbegrepen. Wilt u uitgebreider borrelen? Vraag naar onze drankarrangementen.

Direct jouw workshop reserveren?!

Vraag Kookworkshop aan
  • 3-gangen culinair: € 60,-
  • 4-gangen culinair: € 68,-
  • Tapas: € 60,-
  • Mysterybox: € 68,-
  • Creatief met Groenten: € 55,-
  • High-Tea of Lunch: € 50,-*

 

Voor groepen boven de 20 personen berekenen we een aantrekkelijke groepskorting.

* let op: excl alcoholische dranken

slide-kookworkshop