In haar kooklessen helpt Iris jou met het ontwikkelen van een verantwoord, gezond en duurzaam voedingspatroon. Ze combineert een kookworkshop, waarin je alles leert over koken, kooktechniek en werken met bepaalde producten, met haar kennis over voeding en gezondheid. Er wordt voedingsadvies gegeven dat past bij het thema van de workshop.

Na afloop van de kooklessen krijg je de recepten mee naar huis, inclusief een aantal praktische tips en variatie ideeën.

Iedereen kan zich aanmelden voor een kookles, alleen, als stel of met een groep, met een minimum aantal deelnemers van 8. De kooklessen zijn op aanmelding, bekijk hiervoor de agenda.

Meld je aan voor een kookles

De Gezonde Keuken

Hoe tover je ’s avonds thuis de heerlijkste makkelijke gerechten op tafel, waar je geen pakje of zakje voor nodig hebt? In deze kookles leer je het! Je hoeft niet zo ingewikkeld te denken om zelf iets lekkers op tafel te zetten, deze lessen zijn zeer geschikt voor onervaren koks, keukenklunzen en mensen met behoefte aan wat praktische hulp & tips. We eten een lekkere makkelijke maaltijd en een dessert.

Kosten:

€ 55,- losse les

€ 250,- hele cursus (5 delen)

De Vegetarische Keuken

In deze kookles worden de ins-and-out van verantwoord Vegetarisch (en Veganistisch Koken) uit de doeken gedaan. Eigenlijk zou deze kookles ook creatief met groenten kunnen heten! Want dat gaan we doen, hoe maak je allerlei originele, lekkere en volwaardige gerechten, zonder dierlijke producten. Waar moet je op letten als je vegetarisch kookt en hoe zorg je dat je voldoende van alle vitaminen en mineralen binnen krijgt.

Kosten:

€ 55,- losse les

€ 250,- hele cursus (5 delen)

Paleo Ontbijt & Lunch

Als je gezonder gaat eten is je grootste uitdaging wat je met ontbijt en lunch moet eten, in plaats van de standaard boterhammen met kaas. In deze workshop laten we allerlei makkelijke en gezonde paleo alternatieven zien om thuis klaar te maken en mee te nemen in je lunchtrommel. We bereiden low-carb en paleo gerechten, die we tapas-stijl gaan opeten onder het genot van een drankje en je krijgt tips hoe je gezond kunt eten onderweg of op je werk, waar je rekening mee moet houden, en hoe je je goed kunt voorbereiden.

Kosten: € 50,-

Suikervrij High-Tea

In de high-tea kookles bereiden we zoete en hartige snacks, die vrij zijn van geraffineerde suiker en ook grotendeels gluten en lactosevrij. Voor de liefhebbers met een lekker glaasje prosecco en natuurlijk verschillende theetjes. Hierbij geven we een uitleg over suikervrij eten, welke soorten je kunt onderscheiden en hoe je praktisch suiker kunt vermijden. Wil je leren hoe je de lekkerste hapjes, snacks, taartjes en andere gezonde baksels maakt? Dan is dit de workshop voor jou!

Kosten: € 50,-

Referenties

Super kookworkshop gehad! Iris heeft enorm veel kennis van voeding en wat het allemaal doet met je lichaam. Veel geleerd en bovenal een aantal heerlijke gerechten bereid, aanrader voor iedereen!

Dennis

Vandaag kookworkshop Paleo Ontbijt&Lunch gehad..Ik heb intoleranties daar had Iris rekening mee gehouden…ook veel tips gehad over ei vervangers. Alles biologisch EN glutenvrij…TOP!

Charlotte

Iris heeft me geleerd op een gemakkelijke manier diverse lekkere en gezonde gerechten te maken, die ook nog eens aan mijn dieet voldoen. Sinds de cursus vind ik koken steeds leuker! Het samen met een groep koken was ook erg gezellig!

Desire

Aanmelden

Meld je aan voor een kookles