Loading...
slide-kookworkshop

Chef aan Huis

//Chef aan Huis
Chef aan Huis2018-12-05T19:13:13+00:00

Heeft u een vergadering die tot in de avonduren loopt, een feest voor familie en vrienden, of een andere gezellige activiteit waar u culinaire ondersteuning bij kan gebruiken?

Huur GreenTwist in voor een volledig verzorgd diner op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen. Iris werkt met de hoogste kwaliteit biologische producten en de smaken uit streek en seizoen. Geniet van een smakelijke avond en laat u door een privé chef in de watten leggen.

Voorafgaand komt Iris langs op locatie, om de mogelijkheden met u door te spreken, de keuken te bekijken en het menu af te stemmen.

Indien gewenst kunnen ook servies, bestek en servetten worden verzorgd.

Voor een passende offerte, neem contact op.

iris-buffet

Diner

Een 3- of 4-gangen diner kan volledig worden verzorgd, van voorbereiden, tot presenteren en uitserveren. Serveer de gasten een restaurant kwaliteit diner bij u aan tafel, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Uiteraard wordt alles weer schoon en netjes achter gelaten. Een 3-gangen diner is al mogelijk vanaf € 30,-

Hapjes

Lekker genieten van verschillende smaken en bereidingen? Bestel hapjes uit alle windstreken. Hapjes kunnen ook worden verzorgd als 5-gangen walking dinner, waarbij in meerdere gangen kleine gerechten worden geserveerd. Hapjes of een walking dinner is al mogelijk vanaf € 30,-.

Vraag Chef aan Huis aan