Loading...
slide-kookworkshop

Catering

//Catering
Catering2018-12-05T19:13:32+00:00

GreenTwist verzorgt catering op locatie of bij u thuis bezorgd. Iris gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit, bij voorkeur biologisch en lokaal. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten. GreenTwist verzorgd onder andere:

  • (Zakelijk) Lunchbuffet

  • 3-gangen lunch

  • High-Tea

  • Soep met (low-carb) broodjes

  • Culinaire Borrels

  • Pop-up Restaurants

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk, daarom zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarde zitten. Daarnaast is ook de smaak en presentatie belangrijk, want eten is beleven en moet ook vooral lekker zijn. Voor een passende offerte, neem contact op.

site-dessert-small

Lunches

GreenTwist verzorgt biologische lunches van een eenvoudig soep en salade met brood tot een luxe lunchbuffet. Wil je de smaken van de regio proeven? De lunches bestaan grotendeels uit lokale producten, want waarom zou je het van ver halen als de lekkerste kaas, vleeswaren en honing gewoon bij ons om de hoek vandaan komen? Indien gewenst kan altijd er binnen een bepaald voedingspatroon worden gekookt, bijvoorbeeld glutenvrij, low-carb, paleo, vegetarisch, veganistisch.

Events

Catering op evenementen is een samenwerking tussen Iris van GreenTwist en Fleur van Chokbites. Wij verzorgen jouw zakelijke evenement, bruiloft of culinaire borrel. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere foodconcepten en prachtige presentaties. We kunnen evenementen volledig culinair aankleden, van 4-gangen diner tot bruidstaarten. We gaan met je in gesprek om alles af te stemmen op persoonlijke wensen. Eén ding is zeker: een evenement van ons is gedenkwaardig en uniek.

.

iris-fleur-buffet-small
Vraag Catering aan