GreenTwist verzorgt catering op locatie of bij u thuis bezorgd.

Heeft u een vergadering die tot in de avonduren loopt, een feest voor familie en vrienden, of een andere gezellige activiteit waar u culinaire ondersteuning bij kan gebruiken? Huur GreenTwist in voor een volledig verzorgd diner op locatie. Dit is al mogelijk vanaf 8 personen.

Voorafgaand komt Iris langs op locatie, om de mogelijkheden met u door te spreken, de keuken te bekijken en het menu af te stemmen.

Gezondheid en vitaliteit zijn belangrijk, daarom zijn onze producten altijd van de hoogste kwaliteit zodat ze bomvol met voedingswaarde zitten. Daarnaast is ook de smaak en presentatie belangrijk, want eten is beleven en moet ook vooral lekker zijn. Iris werkt met de hoogste kwaliteit biologische producten en de smaken uit streek en seizoen. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten. Geniet van een smakelijke avond en laat u door een privé chef in de watten leggen.

Indien gewenst kunnen ook servies, bestek en servetten worden verzorgd.

Voor een passende offerte, neem contact op.

iris-buffet

Diner

Een 3- of 4-gangen diner kan volledig worden verzorgd, van voorbereiden, tot presenteren en uitserveren. Serveer de gasten een restaurant kwaliteit diner bij u aan tafel, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Uiteraard wordt alles weer schoon en netjes achter gelaten. Een 3-gangen diner is al mogelijk vanaf € 30,-

Hapjes

Lekker genieten van verschillende smaken en bereidingen? Bestel hapjes uit alle windstreken. Hapjes kunnen ook worden verzorgd als 5-gangen walking dinner, waarbij in meerdere gangen kleine gerechten worden geserveerd. Hapjes of een walking dinner is al mogelijk vanaf € 30,-.

Lunches

GreenTwist verzorgt biologische lunches van een eenvoudig soep en salade met brood tot een luxe lunchbuffet. Wil je de smaken van de regio proeven? De lunches bestaan grotendeels uit lokale producten, want waarom zou je het van ver halen als de lekkerste kaas, vleeswaren en honing gewoon bij ons om de hoek vandaan komen? Indien gewenst kan altijd er binnen een bepaald voedingspatroon worden gekookt, bijvoorbeeld glutenvrij, low-carb, paleo, vegetarisch, veganistisch.

Events

GreenTwist kan voor u de meest uiteenlopende evenementen verzorgen. Wij verzorgen jouw zakelijke evenement, bruiloft of culinaire borrel. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere foodconcepten en prachtige presentaties. We kunnen evenementen volledig culinair aankleden, van 4-gangen diner tot bruidstaarten. We gaan met je in gesprek om alles af te stemmen op persoonlijke wensen. Eén ding is zeker: een evenement van ons is gedenkwaardig en uniek.

.

iris-fleur-buffet-small
Vraag Catering aan