chef-aan-huis

Als Healthy Chef kookt Iris het liefst met biologische producten, die dichtbij de natuur staan, uit de omgeving komen, veel gezonde vetten en voedingswaarde bevatten. Alles kan tot in de puntjes worden aangepast op speciale wensen. Deze elementen worden verwerkt in de kook activiteiten:

Chef aan Huis

Heeft u een vergadering die tot in de avonduren loopt, een feest voor familie en vrienden, of een andere gezellige activiteit waar u culinaire ondersteuning bij kan gebruiken? Huur GreenTwist in voor een volledig verzorgd diner op locatie.

Catering

GreenTwist verzorgt zakelijke lunches, pop-up restaurants en culinaire borrels. Iris gebruikt alleen producten van de hoogste kwaliteit, bij voorkeur biologisch en lokaal. Indien nodig tot in de puntjes aangepast voor allergieën en diëten.

Kookworkshops

De kookworkshops zijn gericht op zakelijke of particuliere groepen van 10 tot 50 personen. Bijvoorbeeld een teambuilding activiteit, een netwerk diner, of gewoon lekker koken met vrienden en familie. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verschillende locaties in Eindhoven en omgeving.

Kooklessen

Ben je alleen, met een stel of kleine groep? Meld je aan voor een kookles thema! In haar kooklessen helpt Iris jou met het ontwikkelen van een verantwoord, gezond en duurzaam voedingspatroon. Ze combineert een kookworkshop, waarin je alles leert over koken, kooktechniek en werken met bepaalde producten, met haar kennis over voeding en gezondheid.